Jongens namen - Meisjes namen

Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met 2 camera's - 8712412585601

Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met 2 camera's
Kenmerken: Een stevige babyfoon voorzien van 2 camera’s en 4.3" kleurenscherm Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met camera, 4.3" kleurenscherm en 2 camera’s 2 camera’s voor meerdere kinderen/ruimtes Groot bereik (tot 50 m binnen, tot 300 m buiten) Beveiligde verbinding Helder beeld in het donker Terugspreekfunctie Oplaadbare ouderunit met lange stand-bytijd (tot 11 uur) Ongeacht waar je je in huis ook bevindt, met deze Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met camera heb je haarscherp beeld en geluid om je kleine goed in de gaten te houden. Met dit apparaatje ben je altijd op de hoogte van wat je kindje aan het doen is. Terwijl je kleine wonder zijn middagdutje doet kun je dankzij deze babyfoon goed op de hoogte blijven als je bezig bent in de keuken of in de tuin. Als ouder is het zeker geruststellend om de status van je kind in real-time te kunnen volgen. De babyfoon heeft een 4.3" kleurenscherm dat zorgt voor haarscherp beeld en geluid. De camera’s zijn ook in staat helder beeld te leveren vanuit een donkere kamer waar je baby slaapt. De temperatuurweergave met alarm houdt je goed op de hoogte voor als het in de babykamer te warm of koud wordt. Deze Alecto Baby DVM-140+DVM-140C Babyfoon heeft een beveiligde verbinding en biedt altijd storingsvrij helder beeld en geluid. 2 camera’s, ideaal voor meerdere kinderen/meerdere ruimtes Deze set wordt geleverd met niet 1, maar direct 2 babyunits. Ideaal voor wanneer je meerdere jonge kinderen hebt die je in de gaten wilt houden. Of wanneer je je kleintje zich vaak in meerdere kamers bevindt en je niet telkens de camera wilt verplaatsen. Altijd en overal makkelijk toezicht op de handel en wandel van je kleintje. Babyfoon met terugspreekfunctie en slaapliedjes Door middel van de terugspreekfunctie kun je op afstand je baby weer in slaap sussen met je stem of door het zingen van een leuk slaapliedje. Voor gemak zijn er ook vier leuke ingebouwde slaapliedjes en natuurlijke geluiden om je baby in slaap te laten vallen, we weten toch allemaal hoe moeilijk dit soms kan gaan en wordt hierdoor dus een stukje makkelijker. Voordelen van de Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met camera Deze babyfoon is bovenal een functioneel apparaat met vele voordelen. Het is makkelijk uit te breiden met nog maximaal drie extra camera’s. Hierdoor heb je in meerdere ruimtes beeld en geluid. Dit is erg handig als je kindje slaapt en speelt in twee verschillende ruimtes. Verder heeft deze babyfoon ook nog een groot bereik van 50 meter in huis en tot wel 300 meter buiten. De oplaadbare ouderunit heeft een lange stand-by tijd van wel liefst 11 uur, handig om overal in huis met je mee te nemen. Wat zit er in de doos? DVM-140 Babyunit Ouderunit Adapter 2x Accu Li-Ion 1800 mAh Handleiding NL / EN / DE / FR DVM-140C Babyunit (camera) Adapter 5V 1 A Handleiding NL / EN / DE / FR Universele handleiding
Artikelnummer: 9200000130329517 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 208,99
Beoordeling: 4,3

Meer

Een stevige babyfoon voorzien van 2 camera’s en 4.3" kleurenscherm

 • Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met camera, 4.3" kleurenscherm en 2 camera’s
 • 2 camera’s voor meerdere kinderen/ruimtes
 • Groot bereik (tot 50 m binnen, tot 300 m buiten)
 • Beveiligde verbinding
 • Helder beeld in het donker
 • Terugspreekfunctie
 • Oplaadbare ouderunit met lange stand-bytijd (tot 11 uur)

Ongeacht waar je je in huis ook bevindt, met deze Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met camera heb je haarscherp beeld en geluid om je kleine goed in de gaten te houden. Met dit apparaatje ben je altijd op de hoogte van wat je kindje aan het doen is. Terwijl je kleine wonder zijn middagdutje doet kun je dankzij deze babyfoon goed op de hoogte blijven als je bezig bent in de keuken of in de tuin. Als ouder is het zeker geruststellend om de status van je kind in real-time te kunnen volgen. De babyfoon heeft een 4.3" kleurenscherm dat zorgt voor haarscherp beeld en geluid. De camera’s zijn ook in staat helder beeld te leveren vanuit een donkere kamer waar je baby slaapt. De temperatuurweergave met alarm houdt je goed op de hoogte voor als het in de babykamer te warm of koud wordt.

Deze Alecto Baby DVM-140+DVM-140C Babyfoon heeft een beveiligde verbinding en biedt altijd storingsvrij helder beeld en geluid.

2 camera’s, ideaal voor meerdere kinderen/meerdere ruimtes

Deze set wordt geleverd met niet 1, maar direct 2 babyunits. Ideaal voor wanneer je meerdere jonge kinderen hebt die je in de gaten wilt houden. Of wanneer je je kleintje zich vaak in meerdere kamers bevindt en je niet telkens de camera wilt verplaatsen. Altijd en overal makkelijk toezicht op de handel en wandel van je kleintje.

Babyfoon met terugspreekfunctie en slaapliedjes

Door middel van de terugspreekfunctie kun je op afstand je baby weer in slaap sussen met je stem of door het zingen van een leuk slaapliedje. Voor gemak zijn er ook vier leuke ingebouwde slaapliedjes en natuurlijke geluiden om je baby in slaap te laten vallen, we weten toch allemaal hoe moeilijk dit soms kan gaan en wordt hierdoor dus een stukje makkelijker.

Voordelen van de Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met camera

Deze babyfoon is bovenal een functioneel apparaat met vele voordelen. Het is makkelijk uit te breiden met nog maximaal drie extra camera’s. Hierdoor heb je in meerdere ruimtes beeld en geluid. Dit is erg handig als je kindje slaapt en speelt in twee verschillende ruimtes. Verder heeft deze babyfoon ook nog een groot bereik van 50 meter in huis en tot wel 300 meter buiten. De oplaadbare ouderunit heeft een lange stand-by tijd van wel liefst 11 uur, handig om overal in huis met je mee te nemen.

Wat zit er in de doos?

DVM-140

 • Babyunit
 • Ouderunit
 • Adapter 2x
 • Accu Li-Ion 1800 mAh
 • Handleiding NL / EN / DE / FR

DVM-140C

 • Babyunit (camera)
 • Adapter 5V 1 A
 • Handleiding NL / EN / DE / FR
 • Universele handleiding


Kopen