Jongens namen - Meisjes namen

Alecto Baby DBX-20 Babyfoon - Wit - 8712412571857

Alecto Baby DBX-20 Babyfoon - Wit
Kenmerken: DBX-20 is een digitale babyfoon met terugspreekfunctie en thermometer De DBX-20 biedt je een babyfoon met alle basisfuncties en enkele extra’s. Je kiest voor de DBX-20 als je op zoek bent naar een goede, storingsvrije maar prijsgunstige digitale babyfoon die toch beschikt over: terugspreekfunctie voor de eerste hulp bij ongemakjes temperatuurweergave van je kindjes kamer, zodat je zeker weet dat hij lekker ligt visuele geluidsindicatie, zodat je niet alleen kan horen maar ook zien dat je kindje geluid maakt Gebruiksgemak voorop bij deze digitale babyfoon De DBX-20 kent alle voordelen die je van marktleider Alecto’s digitale babyfoons mag verwachten. Dat betekent dat je een perfecte, 100% storingsvrije verbinding hebt met de babykamer. Installatie is simpel: je sluit de babyunit aan in je kindjes kamer en de ouderunit waar je wil. Inschakelen en je bent met elkaar in contact. Een lampje geeft aan dat de verbinding goed is. Als je toevallig een keer buiten het bereik van de babyunit komt zal dit lampje knipperen en waarschuwt een piepsignaal je. Maar met een bereik van 50 meter binnen en 200 meter buiten zal dat niet zo snel gebeuren. En het verbruik is lekker laag: de batterijen houden het tot 12 uur vol. Daarna laad je de ouderunit in 4 uur weer op. Eenvoudige bediening Naast dat het een goedkope babyfoon is, is de DBX-20 in vergelijking met andere digitale babyfoons ook nog eens lekker makkelijk in gebruik. Elke ouder- en babyunit zijn al op elkaar ingesteld, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Je kiest het volume dat je prettig vindt en je kan je kindje rustig laten slapen. Als er iets aan de hand is kun je dat niet alleen horen maar ook zien. Met lichtsignaaltjes laat de ouderunit zien dat er geluid te horen is. Dus ook als je het volume laag zet kun je op de DBX-20 rekenen. Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit. Wat zit er in de doos? Babyunit Ouderunit Adapter 2x Handleiding NL / EN / DE / FR / SE / PL / CZ / HU
Artikelnummer: 9200000047188095 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 49,99
Beoordeling: 3,6

Meer

DBX-20 is een digitale babyfoon met terugspreekfunctie en thermometer

De DBX-20 biedt je een babyfoon met alle basisfuncties en enkele extra’s. Je kiest voor de DBX-20 als je op zoek bent naar een goede, storingsvrije maar prijsgunstige digitale babyfoon die toch beschikt over:

  • terugspreekfunctie voor de eerste hulp bij ongemakjes
  • temperatuurweergave van je kindjes kamer, zodat je zeker weet dat hij lekker ligt
  • visuele geluidsindicatie, zodat je niet alleen kan horen maar ook zien dat je kindje geluid maakt

Gebruiksgemak voorop bij deze digitale babyfoon

De DBX-20 kent alle voordelen die je van marktleider Alecto’s digitale babyfoons mag verwachten. Dat betekent dat je een perfecte, 100% storingsvrije verbinding hebt met de babykamer. Installatie is simpel: je sluit de babyunit aan in je kindjes kamer en de ouderunit waar je wil. Inschakelen en je bent met elkaar in contact. Een lampje geeft aan dat de verbinding goed is. Als je toevallig een keer buiten het bereik van de babyunit komt zal dit lampje knipperen en waarschuwt een piepsignaal je. Maar met een bereik van 50 meter binnen en 200 meter buiten zal dat niet zo snel gebeuren. En het verbruik is lekker laag: de batterijen houden het tot 12 uur vol. Daarna laad je de ouderunit in 4 uur weer op.

Eenvoudige bediening

Naast dat het een goedkope babyfoon is, is de DBX-20 in vergelijking met andere digitale babyfoons ook nog eens lekker makkelijk in gebruik. Elke ouder- en babyunit zijn al op elkaar ingesteld, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Je kiest het volume dat je prettig vindt en je kan je kindje rustig laten slapen. Als er iets aan de hand is kun je dat niet alleen horen maar ook zien. Met lichtsignaaltjes laat de ouderunit zien dat er geluid te horen is. Dus ook als je het volume laag zet kun je op de DBX-20 rekenen.

Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Wat zit er in de doos?

  • Babyunit
  • Ouderunit
  • Adapter 2x
  • Handleiding NL / EN / DE / FR / SE / PL / CZ / HU


Kopen