Jongens namen - Meisjes namen

AeroSleep® OYO Smart Baby Monitor - incl OYO app - 5413421813893

AeroSleep® OYO Smart Baby Monitor - incl OYO app
Kenmerken: Je baby slaapt, je smartphone waakt. De OYO Smart Monitor waakt bij elk slaapje mee over je kindje. En geeft je een melding als je kindje jou nodig heeft. De OYO Monitor meet: Ademhalingsbewegingen Temperatuur Positie van je baby Activiteitsniveau Valdetectie Statistieken Dit zie je allemaal en realtime in de OYO app, waar je ook bent. En ben je benieuwd hoe jouw kindje die nacht heeft geslapen? Spiek dan ’s morgens in de app statistieken. Je weet meteen hoe je dag er het best uit zal zien, en hoe sterk je koffie zal moeten zijn. Volg elk slaapje in de OYO app Realtime en nauwkeurig Ontvang een melding wanneer jouw kindje je nodig heeft Ontdek in de statistieken hoe de nacht is geweest Eenvoudig in gebruik. Je kan meteen aan de slag Innovatieve technologie in een uniek design De monitor laadt snel en draadloos op. Altijd klaar voor het volgende slaapje Ook te gebruiken als nachtlampje Hoe werkt de OYO Smart Monitor? De OYO Monitor bestaat uit een clip en laadstation. De clip bevestig je aan de meegeleverde buikband en meet de lichaamsfuncties, activiteit en positie van jouw kindje. Via het laadstation worden alle gegevens veilig doorgestuurd naar jouw OYO app. Met zijn infrarood-temperatuursensor en innovatieve bewegingssensoren wordt jouw kindje veilig en nauwkeurig gemonitord. Om jou direct te melden wanneer je kindje jou nodig heeft, gebruikt OYO de allernieuwste bluetooth-technologie. Meldingen via de OYO app delen met anderen? Dat kan! Alle informatie kan vanaf de OYO Smart Monitor worden gedeeld met papa, mama, oma of de babysit; waar je ook bent. Safety first Veiligheid is hét belangrijkste voor AeroSleep, en dus ook de veiligheid van persoonlijke gegevens. Alle data worden dan ook beveiligd door strenge veiligheidsprotocollen. In de OYO app kies je zelf wie toegang krijgt tot de gegevens van je kindje. Je kan ten allen tijde beslissen om de toegang voor een persoon te stoppen. Wil je óók kijken, luisteren en praten met je kindje via je OYO app? Dat kan ook! Combineer dan de monitor met de OYO Smart Camera. De OYO Camera toont jouw kleintje zowel ’s nachts als overdag haarscherp op je mobiel. Met de OYO Monitor vormt dit de ideale combinatie om samen met jullie zorg te dragen voor jullie kindje. Héérlijk slapen. Voor jou en je kleintje.
Artikelnummer: 9300000031528214 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 229,95
Beoordeling: 5

Meer

Je baby slaapt, je smartphone waakt.

De OYO Smart Monitor waakt bij elk slaapje mee over je kindje. En geeft je een melding als je kindje jou nodig heeft.

De OYO Monitor meet:

 • Ademhalingsbewegingen
 • Temperatuur
 • Positie van je baby
 • Activiteitsniveau
 • Valdetectie
 • Statistieken

Dit zie je allemaal en realtime in de OYO app, waar je ook bent. En ben je benieuwd hoe jouw kindje die nacht heeft geslapen? Spiek dan ’s morgens in de app statistieken. Je weet meteen hoe je dag er het best uit zal zien, en hoe sterk je koffie zal moeten zijn.

 • Volg elk slaapje in de OYO app
 • Realtime en nauwkeurig
 • Ontvang een melding wanneer jouw kindje je nodig heeft
 • Ontdek in de statistieken hoe de nacht is geweest
 • Eenvoudig in gebruik. Je kan meteen aan de slag
 • Innovatieve technologie in een uniek design
 • De monitor laadt snel en draadloos op. Altijd klaar voor het volgende slaapje
 • Ook te gebruiken als nachtlampje

Hoe werkt de OYO Smart Monitor?
De OYO Monitor bestaat uit een clip en laadstation. De clip bevestig je aan de meegeleverde buikband en meet de lichaamsfuncties, activiteit en positie van jouw kindje. Via het laadstation worden alle gegevens veilig doorgestuurd naar jouw OYO app. Met zijn infrarood-temperatuursensor en innovatieve bewegingssensoren wordt jouw kindje veilig en nauwkeurig gemonitord. Om jou direct te melden wanneer je kindje jou nodig heeft, gebruikt OYO de allernieuwste bluetooth-technologie.

Meldingen via de OYO app delen met anderen?
Dat kan! Alle informatie kan vanaf de OYO Smart Monitor worden gedeeld met papa, mama, oma of de babysit; waar je ook bent.

Safety first
Veiligheid is hét belangrijkste voor AeroSleep, en dus ook de veiligheid van persoonlijke gegevens. Alle data worden dan ook beveiligd door strenge veiligheidsprotocollen. In de OYO app kies je zelf wie toegang krijgt tot de gegevens van je kindje. Je kan ten allen tijde beslissen om de toegang voor een persoon te stoppen.

Wil je óók kijken, luisteren en praten met je kindje via je OYO app?
Dat kan ook! Combineer dan de monitor met de OYO Smart Camera. De OYO Camera toont jouw kleintje zowel ’s nachts als overdag haarscherp op je mobiel. Met de OYO Monitor vormt dit de ideale combinatie om samen met jullie zorg te dragen voor jullie kindje.

Héérlijk slapen. Voor jou en je kleintje.Kopen