Jongens namen - Meisjes namen

AeroSleep® OYO Smart Baby Combi - incl OYO app - 5413421813909

AeroSleep® OYO Smart Baby Combi - incl OYO app
Kenmerken: De OYO Smart Monitor en Camera waken samen met jou over je kindje. Je baby slaapt, je smartphone waakt. Kijk, luister en praat met je kindje via je smartphone Én volg ook nog eens alle slaapjes in dezelfde OYO app Ontvang meteen een melding wanneer jouw kindje je nodig heeft Camera met haarscherp breedbeeld op je mobiel, ook in het donker Monitor meet ademhalingsbewegingen, temperatuur en positie van je kindje De statistieken in de OYO app tonen hoe de nacht is geweest Eenvoudig in gebruik, je kan meteen aan de slag Innovatieve technologie in een uniek design Koppeling via je thuis wifi-netwerk: altijd een veilige privé verbinding met je kindje De OYO Monitor waakt bij elk slaapje mee over je kindje. En geeft je een melding als je kindje jou nodig heeft. De OYO Monitor bestaat uit een clip en laadstation. De clip bevestig je aan de meegeleverde buikband en meet de lichaamsfuncties, activiteit en positie van jouw kindje. Via het laadstation worden alle gegevens veilig doorgestuurd naar jouw OYO app. Met zijn infrarood-temperatuursensor en innovatieve bewegingssensoren wordt jouw kindje veilig en nauwkeurig gemonitord. Om jou direct te melden wanneer je kindje jou nodig heeft, gebruikt OYO de allernieuwste bluetooth-technologie. De OYO Camera toont jouw kleintje zowel ’s nachts als overdag haarscherp op je mobiel. Via de OYO app kijk, luister en praat je met je kind vanuit elke kamer van het huis. Heeft je kleintje even een moeilijk moment? Met de handige two-way talk functie in de camera stel jij je kindje op afstand gerust en slaapt het al snel weer heerlijk door. De OYO app delen met anderen? Dat kan! Alle informatie kan vanaf de OYO Monitor en Camera worden gedeeld met papa, mama, oma of de babysit; waar je ook bent. Safety first Veiligheid is hét belangrijkste voor AeroSleep, en dus ook de veiligheid van persoonlijke gegevens. Alle data worden dan ook beveiligd door strenge veiligheidsprotocollen. In de OYO app kies je zelf wie toegang krijgt tot de gegevens van je kindje. Je kan ten allen tijde beslissen om de toegang voor een persoon te stoppen. Wil je alléén de Camera of alleen de Monitor gebruiken? Dat kan ook! Zowel de OYO Camera als de OYO Monitor werken ook perfect los van elkaar. Jij kiest zelf hoe uitgebreid je de OYO app wil gebruiken. Héérlijk slapen. Voor jou en je kleintje.
Artikelnummer: 9300000027011826 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 329,95
Beoordeling: 5

Meer

De OYO Smart Monitor en Camera waken samen met jou over je kindje.

Je baby slaapt, je smartphone waakt.

  • Kijk, luister en praat met je kindje via je smartphone
  • Én volg ook nog eens alle slaapjes in dezelfde OYO app
  • Ontvang meteen een melding wanneer jouw kindje je nodig heeft
  • Camera met haarscherp breedbeeld op je mobiel, ook in het donker
  • Monitor meet ademhalingsbewegingen, temperatuur en positie van je kindje
  • De statistieken in de OYO app tonen hoe de nacht is geweest
  • Eenvoudig in gebruik, je kan meteen aan de slag
  • Innovatieve technologie in een uniek design
  • Koppeling via je thuis wifi-netwerk: altijd een veilige privé verbinding met je kindje

De OYO Monitor waakt bij elk slaapje mee over je kindje. En geeft je een melding als je kindje jou nodig heeft. De OYO Monitor bestaat uit een clip en laadstation. De clip bevestig je aan de meegeleverde buikband en meet de lichaamsfuncties, activiteit en positie van jouw kindje. Via het laadstation worden alle gegevens veilig doorgestuurd naar jouw OYO app. Met zijn infrarood-temperatuursensor en innovatieve bewegingssensoren wordt jouw kindje veilig en nauwkeurig gemonitord. Om jou direct te melden wanneer je kindje jou nodig heeft, gebruikt OYO de allernieuwste bluetooth-technologie.

De OYO Camera toont jouw kleintje zowel ’s nachts als overdag haarscherp op je mobiel. Via de OYO app kijk, luister en praat je met je kind vanuit elke kamer van het huis. Heeft je kleintje even een moeilijk moment? Met de handige two-way talk functie in de camera stel jij je kindje op afstand gerust en slaapt het al snel weer heerlijk door.

De OYO app delen met anderen?
Dat kan! Alle informatie kan vanaf de OYO Monitor en Camera worden gedeeld met papa, mama, oma of de babysit; waar je ook bent.

Safety first
Veiligheid is hét belangrijkste voor AeroSleep, en dus ook de veiligheid van persoonlijke gegevens. Alle data worden dan ook beveiligd door strenge veiligheidsprotocollen. In de OYO app kies je zelf wie toegang krijgt tot de gegevens van je kindje. Je kan ten allen tijde beslissen om de toegang voor een persoon te stoppen.

Wil je alléén de Camera of alleen de Monitor gebruiken?
Dat kan ook! Zowel de OYO Camera als de OYO Monitor werken ook perfect los van elkaar. Jij kiest zelf hoe uitgebreid je de OYO app wil gebruiken.

Héérlijk slapen. Voor jou en je kleintje.Kopen