Jongens namen - Meisjes namen

Abundancia® – Babyfoon met camera – Met terugspreek functie – Baby monitor – VB605 – Wit/grijs - 8720254157818

Abundancia® – Babyfoon met camera – Met terugspreek functie – Baby monitor – VB605 – Wit/grijs
Kenmerken: Dé babyfoon van nu. Uitgerust met camera, gecodeerd signaal, zodat deze 100% veilig is. De babyfoon uitgerust met hoogwaardige baby bewakingstechnologie voor een complete gemoedsrust voor de ouders/verzorgers. Deze Abundancia babyfoon met camera is uitgerust met een LCD scherm en terugspreekfunctie. Daarnaast beschikt de babyfoon over een temperatuurmonitor en infrarood nachtzicht, zodat u ook wanneer het donker is in de babykamer, uw kindje kunt zien. En dankzij de slaapliedjes die in de babyfoon zijn voorgeprogrammeerd kan uw baby altijd lekker in slaap vallen. Details: - Verbinding: Het aangegeven bereik van de babyfoon is een fabrieksopgave en gemeten in open veld. Het bereik binnenshuis is minder groot. Hier wordt het maximale bereik van de babyfoon beïnvloed door dikke betonnen muren die vaak voorkomen in nieuwbouw woningen, andere signalen in huis en de sterkte daarvan en geïsoleerde vloeren en muren. Als deze factoren bij jou thuis van toepassing zijn dan moet je er rekening mee houden dat het bereik van de babyfoon niet groter is dan 50 meter. - Batterijduur: De batterijduur van de babyfoon hangt af van het gebruik. Een babyfoon met accu is vergelijkbaar met een smartphone die harder leegloopt wanneer je bijvoorbeeld een filmpje afspeelt. Bij continu gebruik of gebruik van langere periode met ingeschakelde camera zal de batterijduur sneller afnemen. Specificaties: 2,4 inch kleurenmonitor 8 Ingebouwde slaapliedjes Gecodeerd signaal zorgt voor een 100% volledige veilige en storingsvrije connectie Nachtzicht, bekijk uw kindje ook in het donker VOX-voice activatie modus, reageert automatisch op geluid Temperatuur wordt in de babykamer bij gehouden Bereik tot 260m onder optimale omstandigheden (open veld) Automatisch gekozen kanaal voor een constante beeld kwaliteit De ouderunit is voorzien van een oplaadbare batterij De camera is in vrijwel iedere richting te draaien en monteren Nachtzicht wordt automatisch ingeschakeld. Nachtzicht tot 5 meter Eenvoudig volume instellen Eenvoudig en snel te installeren Low battery waarschuwing Buiten-bereik waarschuwing
Artikelnummer: 9300000043277333 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 76,95
Beoordeling: 5

Meer

Dé babyfoon van nu. Uitgerust met camera, gecodeerd signaal, zodat deze 100% veilig is.
De babyfoon uitgerust met hoogwaardige baby bewakingstechnologie voor een complete gemoedsrust voor de ouders/verzorgers.

Deze Abundancia babyfoon met camera is uitgerust met een LCD scherm en terugspreekfunctie.
Daarnaast beschikt de babyfoon over een temperatuurmonitor en infrarood nachtzicht, zodat u ook wanneer het donker is in de babykamer, uw kindje kunt zien.
En dankzij de slaapliedjes die in de babyfoon zijn voorgeprogrammeerd kan uw baby altijd lekker in slaap vallen.


Details:

- Verbinding:
Het aangegeven bereik van de babyfoon is een fabrieksopgave en gemeten in open veld. Het bereik binnenshuis is minder groot. Hier wordt het maximale bereik van de babyfoon beïnvloed door dikke betonnen muren die vaak voorkomen in nieuwbouw woningen, andere signalen in huis en de sterkte daarvan en geïsoleerde vloeren en muren. Als deze factoren bij jou thuis van toepassing zijn dan moet je er rekening mee houden dat het bereik van de babyfoon niet groter is dan 50 meter.

- Batterijduur:
De batterijduur van de babyfoon hangt af van het gebruik.
Een babyfoon met accu is vergelijkbaar met een smartphone die harder leegloopt wanneer je bijvoorbeeld een filmpje afspeelt. Bij continu gebruik of gebruik van langere periode met ingeschakelde camera zal de batterijduur sneller afnemen.Specificaties:

 • 2,4 inch kleurenmonitor
 • 8 Ingebouwde slaapliedjes
 • Gecodeerd signaal zorgt voor een 100% volledige veilige en storingsvrije connectie
 • Nachtzicht, bekijk uw kindje ook in het donker
 • VOX-voice activatie modus, reageert automatisch op geluid
 • Temperatuur wordt in de babykamer bij gehouden
 • Bereik tot 260m onder optimale omstandigheden (open veld)

 • Automatisch gekozen kanaal voor een constante beeld kwaliteit
 • De ouderunit is voorzien van een oplaadbare batterij
 • De camera is in vrijwel iedere richting te draaien en monteren
 • Nachtzicht wordt automatisch ingeschakeld. Nachtzicht tot 5 meter
 • Eenvoudig volume instellen
 • Eenvoudig en snel te installeren
 • Low battery waarschuwing
 • Buiten-bereik waarschuwing


Kopen